VisitSkive PlusCard - fordele til overnattende turister

Foto: Mette Johnsen
BYEN:

SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter lancerer netop i disse dage VisitSkive PlusCard, et nyt koncept i form af et fordelskort, som skal give overnattende gæster på Skiveegnen en række ekstra ferieoplevelser – enten gratis eller med rabat.

"VisitSkive PlusCard er en ny aktiv del af SETs markedsføringsindsats for turisme- og oplevelsesvirksomhederne på Skiveegnen", fortæller udviklingskonsulent Marlene Rasmussen fra SET, der uddyber: "Ved at give turister og gæster en ekstra bonus, gør vi det endnu mere attraktivt at købe overnatning i området og samtidig fungerer kortet som endnu en markedsføringsplatform for de virksomheder som udbyder oplevelser til turisterne."

Marlene Rasmussen forklarer endvidere, at fordelskortet udleveres på de af Skiveegnens overnatningssteder, som er ”SET TurismePartnere” og samarbejder med SET om markedsføring af Skiveegnen.

Skive Fjord Camping er ét af de overnatningssteder, der udleverer VisitSkive PlusCard og som samtidig har valgt at give rabat på én af campingpladsens aktiviteter – i form af giver 25% rabat på kajakudlejning til pladsens gæster.

Ejer Søren Hauschildt siger om det nye fordelskort: "Vi skulle ikke betænke os længe, før vi sagde ja til at være med i det nye VisitSkive PlusCard. Ideen om at give de overnattende gæster noget ekstra, som kun de får, er rigtig god. Og samtidig viser opbakningen til fordelskortet jo lige netop det, som vi bl.a. via turismeklyngerne, SET og Enjoy Limfjorden slår på tromme for - nemlig den fælles indsats for at servicere Skiveegnens turister bedst muligt."

Ud over Skive Fjord Camping er følgende af SETs TurismePartnere er med i VisitSkive PlusCard: Limfjords Camping og Vandland, Dalsgaard Antik, Ejsing Fodboldgolf, HP’s Fiskesø, Skive Go-Kart og Paintball, Skive Trav, Tingfinderiet, Limfjordens Hus, Tarok Museet, Cinema 3, KCL Badeland, Aakjærs Kunstnerhjem Jenle og Salling Camping.

"Ved at tilbyde overnattende gæster en ekstra fordel, bliver de deltagende virksomheder automatisk markedsført overfor alle, som får kortet udleveret", siger Marlene Rasmussen, der tilføjer at SET har fået ideen til fordelskortet fra Hals ved Aalborg, hvor initiativet får god respons fra de lokale virksomheder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring