Vinterferie på Skiveegnen

Foto: visitskive.dk
BYEN:

På Skiveegnen byder vinterferien – blandt meget andet – på ild og vand, heste og flagermus, hop og rul, rødder og jordegern, skøjter og hjul. Og meget, meget mere. På visitskive.dk’s vinterferieside kan du finde inspiration til vinterferien på Skiveegnen.

  
Hvis man spørger ungerne, hvad de helst vil lave i vinterferien, står bygning af mega-snemænd og daglige ture på kælkebakken sikkert højt på ønskelisten hos de fleste. Men vinterferie giver desværre ikke garanti for vintervejr – og så er det nu rart at have nogle planer i baghånden.

Hop og Rul i KCL er et rigtig godt eksempel på en aktivitet, hvor selv små børn kan være med. Her kan de hoppe, rutsje, lege og klatre – lige så længe de orker.  Eller – vel nærmere, lige så længe de voksne orker, for det er nok de små, der holder længst ud.

Muligheden for at udfordre sig selv og hinanden med sjove og actionprægede oplevelser er skam ikke kun forbeholdt børn. ”Byens sjoveste aktiviteter”. Sådan lyder den korte introduktion fra Skive Gokart og Paintball, der inviterer de unge og voksne legebørn indenfor til gokart, segway, paintball og lasergame.

Mønsted Kalkgruber laver guidede flagermussafari to gange daglig i hele vinterferien, men man må selvfølgelig også gerne selv gå på opdagelse i de kilometer lange, mørke minegange, hvor der er garanti for at se flagermus.

Cinema3 i KCL blænder op for en række spændende film for hele familien i vinterferien – bl.a. Alvin og de Frække Jordegern.. Eller tag de små – og ikke mindst deres sovedyr – med i KCL for at opleve Rosa fra Rouladegade, der sammen med Rødderne vil synge, danse og bage sovedyrskage.  Og når I nu er på de kanter alligevel, hvad så med en tur i KCL Badeland, hvor de små kan lege i vandet og de lidt større kan prøve kræfter med bølgerne eller den  store rutsjebane med lyseffekter og mørke tunneller - hvis de tør..!

”Lad børnene køre en tur med en ponytraver”. Sådan lyder invitationen fra Skive Trav, der i forbindelse med banens fredagstrav har et spændende tilbud til børn, der kan prøve at køre en tur med en ponytraver. Ikke inde på banen, selvfølgelig – men ved indgangen, hvor børnene kan få en sikker tur i sulkyen under kyndig vejledning og opsyn.

I vinterferien er der jo som regel fokus på børnene, men der er skam også masser af oplevelser for voksne på visitskive.dk: Tingfinderiet 10 % rabat på alt i vinterferien, og så er der mulighed for at booke et sommerhus med 20 % rabat gennem Feriepartner Limfjorden i uge 7.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. december 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn, sejlende under tysk flag, tirsdag morgen den 10. december kl. 07:00
9. december 2019, 11:00
Joan Sunesen er receptionist hos Thy-Mors Energi. Hun er også en aktiv arbejdsmiljørepræsentant i virksomheden.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
30. oktober 2019, 09:00
Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Per Lunde Lauridsen som ny chef for Museum Salling.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring