Landspolitiker besøgte farlig vejstrækning i Skive Kommune

Foto: Jan Sand
BYEN:

I går besøgte Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen Harre for selv at se den farlige vejstrækning mellem Harre og Nautrupvej på Rute 26, som nu i årevis har bekymret borgerne. Kristian Pihl kom efter, at borgerne har inviteret ham.
Noget han selv har opfordrede dem til, efter at Salling Avis har forelagt ham sagen på baggrund af en række artikler i Salling Avis om ”Dødsruten”, som strækningen kaldes lokalt. Kristian Pihl, var med ude på Rute26 hvor vejen føre ned til Harrebjerg, og han var chorkeret over hvad han så.

Her skal flere børn cykle hverdag, for at komme enten til bus eller skole.
Trafikstyrelsen har tidligere afslået en cykelsti på strækningen, fordi der er en alternativ rute. Den alternative rute består af en  omvej på 7 km.
Det er er ikke et alternativ fastslog Kristian Pihl, som lovede, at sidste ord ikke var sagt i denne sag. Han kunne naturligvis ikke love guld og grønne skove, da han jo ikke er enevældig på borgen.

Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard, kom også til det efterfølgende hos "Min Købmand" I Harre, hvor der blev budt på kaffe, the, kiks og oste, chokolader og frugt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk