Kursus om indre styrke med Per Nielsen fra Potentialis

Foto: Potentialis
BYEN:

Hvordan kan du lære at gøre noget ved problemer, du ikke troede, der var noget at gøre ved?

Det handler kurset ”Boost din indre styrke” om. Det er et weekendkursus, der finder sted på Strandet Hovedgård i Strandet ved Ørslevkloster fra fredag den 29. april til søndag den 1. maj.

Kursusholder og underviser Per Nielsen har blandt andet en masteruddannelse i hypnose og NLP, og han driver til daglig klinikken Potentialis i Skive, hvor han hjælper sine klienter med blandt andet lavt selvværd, angstlidelser, stress, depression, vægtproblemer og rygestop.

”Boost din indre styrke” bygger blandt andet på principper fra hypnose, coaching og mindfulness, og det er en videreudvikling af kurset ”Værdsæt dig selv”, som tidligere har kørt som aftenundervisning i Durup og Balling. Et af de vigtigste budskaber i kurset er, at lavt selvværd og andre negative overbevisninger, der begrænser vores liv, kan ændres, og når det sker, forandrer vores liv sig til det bedre.

-Weekendkonceptet giver en anden energi og dynamik, når kursisterne er sammen en hel, intens weekend. Jeg glæder mig helt vildt til at dele den viden, jeg har, med en gruppe engagerede mennesker, siger Per Nielsen.

I kurset er inkluderet to overnatninger, forplejning fra fredag aften til søndag eftermiddag, undervisning og kursusmateriale. Derudover har kursisterne fri adgang til email-supervision efter kurset, ligesom de har mulighed for at tilkøbe private sessioner hos Per Nielsen til halv pris.

Prisen for kurset er kr. 2795,- Fristen for tilmelding er søndag den 24. april.

Du kan læse mere om kurset og Per Nielsens firma på www.potentialis.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
10. september 2018, 14:00
Skive Sangskriver Festival 2018 afholdes i dagene 18. - 21. september på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn med besøg af kunstnere og instruktører fra ind- og udland.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring