Julehjælp Skive sætter slutspurten ind

BYEN:

På søndag kl. 11-14 sætter Familiestøtte / Julehjælp Skive slutspurten ind.

Nu skal det sidste til julekurvene i hus, så på søndag kl. 11-14 kan du møde repræsentanter fra Familiestøtte / Julehjælp Skive i SønderCentret, når slutspurten sættes ind.

Her vil det være muligt at få en snak, indlevere gaver fra ønsketræet, donere en and eller en vaniljestang. Alt modtages med kyshånd, så vi sammen kan sprede lidt julemagi over de lokale familier der er økonomisk trængte og sikre at ikke mindst børnene får en fantastisk jul.

Er din jul i fare? Så er der stadig åbent for akutte ansøgninger! For at komme i betragtning til julehjælp er det et kriterie at man har et meget lavt rådighedsbeløb, har hjemmeboende børn under 16 år, er bosat i Skive Kommune, holder juleaften hjemme med sine børn og så skal man selv kunne hente sin julehjælp. Det er ikke en betingelse at man er enlig forsørger eller på overførselsindkomst, men et krav at man dokumenterer sit rådighedsbeløb.

På Facebook findes der også gruppen Familiestøtte/Julehjælp i Skive, som vi selvfølgelig opfordrer alle interesseret til at melde sig i.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk