Fra Granslev via København til Skive

BYEN:

Simon Talbot gør op med sig selv i sit tredje one man-show, ”Mr. Copenhagen”.

– Er du blevet fin på den? Og taler du nu jysk eller Københavnsk? Sådan spurgte Simon Talbots storebror, da han under et familiebesøg i jyske Granslev tog sin lillebror i at læse i en bog.

Og dét fik straks Talbot – der ellers så sig selv som ærkejysk – til at tænke dybere. Efter en længere diskussion omkring udtalen af ordet smørrebrød eller om at tale om følelser på et cafébesøg besluttede Simon Talbot sig for at se indad i sit nye one man show, der har fået titlen Mr. Copenhagen.

Showet handler om at være en del af mediebranchen, når man ikke selv føler, at man er det. Det handler om kontrasten mellem at besøge sin irske fars vanvittige og fællessyngende familie for at tylle øl til en måned senere at overrække priser under et Award Show i selskab med Christopher.

Får man manerer af at være vokset op i en lille jysk flække, hvor alle kender alle? Hvordan er det med jydernes fordomme om københavnere? Og vice versa? Er man en rigtig mand, selvom man har blomster på altanen og ikke spytter på gulvet, når man bliver tilbudt mælk i kaffen? Disse og mange andre spørgsmål vil Simon Talbot give svar på i sit show, der vanen tro vil være præget af hans velkendte og meget fysiske fortællestil.

Når Simon Talbot går på scenen i KCL fredag 18. marts bliver det foran et talstærkt publikum i Koncertsalen, der helt sikkert får serveret humor hele vejen fra Granslev via København og til Skive.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
10. september 2018, 14:00
Skive Sangskriver Festival 2018 afholdes i dagene 18. - 21. september på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn med besøg af kunstnere og instruktører fra ind- og udland.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring