Fælles fodslaw på Marius Jensens Vej 8. maj 2015

BYEN:

Butikker og virksomheder på Marius Jensens Vej i Skive arbejder sammen om at skabe en hyggelig eftermiddag, når kunderne indbydes til markedsdag fredag den 8. maj.

»Der er ingen tvivl om, at vejen frem er samarbejde og fælles indsats, siger Jeanne Søgaard, Wøldiche Vine. Og det er der heldigvis mange virksomhedsejere på Marius Jensens Vej, der tror på. Derfor kan vi på fredag indbyde kunderne til en eftermiddag med aktiviteter, hygge og gode markedspriser«.

»Der kommer til at ske en masse - Hos Glas & Ramme får man besøg af den lokale kunstner Erik Dahl Nygaard samt kunstforeningen Fokus og Galleri Salling. Selvfølgelig med gode tilbud på lærreder og maling. Hos Dit Studie tilbydes interesserede et kik ind i Crossfit Centeret og muligheden for at prøve.

Henriks Biler tilbyder gode brugte biler fra kun kr. 39.900. Cityform åbner dørene og byder på superpriser inkl. gratis instruktør. Wøldiche Vine byder på dejlige smagsprøver og ekstra gode tilbud og hos Time Out finder man lækre menuer til markedspriser. Der stilles borde og stole ud, så der også er mulighed for blot at slappe lidt af og tale med naboen«, tilføjer Jeanne Søgaard.

»Vi håber, at det bliver en dag, hvor både nuværende og nye kunder får lyst til at kikke forbi og se hvad der sker. Vi har naturligvis også udarbejdet en konkurrence med mange flotte præmier fra de deltagende forretninger, fortæller René Christensen, RC Glas & Ramme«.

»Så vel mødt på ”markedspladsen” - gør et godt køb, lad dig friste eller spadsere stille afsted og nyd butikkernes gode tilbud og den hyggelige stemning«, lyder opfordringen fra Jeanne Søgaard.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
23. april 2019, 09:00
Fredag den 26. april skydes weekenden i gang med amerikansk mode og internationalt stjernestøv hos Louis Nielsen.
24. april 2019, 10:00
Lørdag den 20. april kunne Henrik Wenzel juble med armene over hovedet.
8. april 2019, 13:00
I forbindelse med vejarbejde vil Grættrupvej i Thorum være spærret den 11. april 2019.
16. april 2019, 09:00
Flensted Snitgrønt A/S tilbagekalder Easy Tasty Hvidkålssalat med rødbede og coleslaw dressing. Der er tilsat hvedekerner i stedet for rugkerner. Produktet indeholder allergenet hvedegluten.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring