En begejstringsbegivenhed i Selde

Foto: Fursundegnen
BYEN:

Billedkunstnerne Karen Havskov Jensen og Klavs Weiss og Aktivitetsforeningen i Selde og Omegn arrangerede en usædvanlig aften med det sidste kunstprojekt i ”Skulpturlandsby Selde 2015” for alle beboere på Fursundegnen.

Kunstprojektet hedder ”Selde Selected” og består af et postkortalbum med 90 historier og billeder indsamlet på hele Fursundegnen. Dertil passer 90 postkort, som kan vindes ved forskellige arrangementer i de kommende måneder. Det første arrangement var et bankospil, hvor alle gæster fik udleveret et postkortalbum og spillede om et utal af små pakker med ti forskellige postkort og øl og vin spenderet at Selde Brugs.

Ved ”række og plade” spillede komponisten Christian Risgaard kakofoniske lyde, ved ankomsten og i kaffepausen spillede ”Salling Duoen” harmonikamusik og hele aftenen vistes et slide-show med de utallige fotos, som kunstnerparret havde taget fra egnen.

Der blev udleveret i alt 80 af 300 album til gæsterne ved bankospillet, så der er stadig gode muligheder for at få et album ved kommende arrangementer.

Albummet og kortene kan ikke købes, men kun erhverves ved at deltage i forskellige arrangementer, hvor der indgår spil/leg.

Foreningen for Fursundegnen har fået overdraget opgaven med at finde arrangementer, som opfylder kunstnernes forestillinger om værkets distribution.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk