Cafe Solstrejf fik overskud, på trods af aflyst fest

BYEN:

Allerede tidligt i forløbet af tilrettelæggelsen af Årets Tøsefest 2015, blev det bestemt at overskuddet skulle gå til Cafe Solstrejf.

Desværre måtte styregruppen af Årets Tøsefest aflyse festen, da der var for få tilmeldinger.

Efterfølgende er økonomien gjort op efter den aflyste Tøsefest, og der var nogle penge i overskud. B.la. havde Føtex givet 2 gavekort a 1000 kroner beregnet til lotteriet under festen som de ikke ønskede retur.

En anonym person fra Skive havde under stor hemmelig aktion puttet en kuvert med 5000,- kroner i postkassen ved Kenneth Østergreen’s butik Go’ mad og Specialsmørrebrød.

Det er os stadig en gåde hvem der kan være den anonyme giver, den eneste besked der var i kuverten var: Disse penge er til Cafe Solstrejf, udtaler Kenneth Østergreen.

Samtidig var der 15 piger der havde besluttet kun at ville have 300 kroner retur ud af de 350 kroner billetten ellers havde kostet, så der var jo alene 750 kroner til Cafe Solstrejf.

Det var nogle meget glade og overraskede brugere, samt demenskoordinator Katrine Eberhardt der kunne modtage en check på 9127,27 kroner, da Årets Tøsefest styregruppe bestående af Hanne Jakobsen, Gitte Gundgaard, Kenneth Østergreen og Erik Thykiær Thomsen pludselig dukkede op under Cafe Solstrejf’s julefrokost. Gavekortene fra Føtex kan Cafe Solstrejf nu købe varer ind for.

Cafe Solstrejf er for:

Borgere med hukommelsesproblemer og Jeres pårørende er velkommen i Café Solstrejf - info- og samværscafé hver onsdag.
 

Caféen er åben mellem kl. 13.30 - 16.30, og er at finde i Skive Sundhedshus på 3. sal i træningskøkkenet.

Vi har altid en kop kaffe/the med småkager til 5 kr., og du skal blot møde op, for der er ingen krav om tilmelding for at komme i Caféen.

         
  kaffekop1.jpg     kortspil.png  
         

I Caféen har vi en masse kort- og brætspil og vi hygger os med snak og grin.

Grundlæggende er det Jer, der kommer i Caféen, som vil sætte præg på indholdet og aktiviteterne – og vi glæder os til at se Jer! 

Der er altid demenskyndigt personale tilstede i Caféen, og Skive Kommunes Demensordinator er ligeledes tilknyttet – i samarbejde med Alzheimerforeningen og Ældre Sagen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. juni 2019, 15:00
TV-inspektion af kloakstik medfører lukning af det nordlige spor på Viborgvej fra Engvej til Islandsvej.
25. juni 2019, 11:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tidlig onsdag morgen, sejlende under hollandsk flag.
25. juni 2019, 09:00
Animex Foods / Fast Food a la Francaise tilbagekalder et parti XXL Grill Pølser. Der er ostepølser i nogle af pakningerne. Allergenen ost (mælk) er ikke nævnt i mærkningen på grill pølserne.
25. juni 2019, 09:00
Reitan Distribution tilbagekalder Rema 1000 Hummus og Rema 1000 Aioli. Den svenske producent har oplyst, at produkterne er mærket med forkerte etiketter og dermed mangler mærkningen med indhold af allergene ingredienser.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring