Skive Grand Prix 2015 - sæbekasseløb

Foto: Sæbekasseløbet 2015
BYEN:

Lørdag d. 24/10 kl. 10:30 er der sæbekasseløb i Skive GågadeDagen starter ud med et paradeoptog igennem Skive gågade. Optoget starter ved Nørreport, herefter går man igennem gågaden og slutter på Posthustorvet, hvor der vil være underholdning af Skive Garden, indtil første heat køres kl. 11:30. Der vil også være musik ved Mugisho i løbet af dagen.

Der vil være 4 klasser man kan deltage i: Micro-heat for børnehavebørn, Mini-heat for 0.-3. klasse, Midi-heat for 4.-6. klasse, Big-heat for 7.-10. klasser og Senior-heat som er for alle aldre over 10. klasse, så der vil være noget at se på for alle aldre; lige fra de helt små til bedsteforældre.

Alle børn i Skive kommune er inviteret til at komme og bygge deres egen sæbekassebil.

Sidste frist for tilmelding fredag d. 9. oktober 2015 på enten facebook eller i Jyske Bank på Posthustorvet.

Hvis ikke man kan bygge en derhjemme, kan man søge hjælp og vejledning hos bl.a. Nautrup byg, i efterårsferien uge 42, mandag - fredag fra kl 14-17, som også står til rådighed hvis uheldet skulle være ude på selve dagen.

Derudover vil der være åbent værksted på Skive Teknisk Skole mandag og tirsdag i uge 42 til elever fra folkeskolens 8, 9 og 10 klasse kan sammen med en voksen møde op i vores tømrerværksted. Prisen for at bygge en sæbekassebil vil begge steder koste 200 kr. til materialer.

Der er naturligvis mulighed for at købe mad og drikke, for kørerne skal jo have brændstof til turen. Derudover vil der også være underholdning i løbet af dagen og igennem Skive; bl.a. er der opstillet drifters-biler, racerbiler, amerikaner-biler rundt omkring i byen, som man kan se tæt på og få en snak med føreren.  Modeljernbaneklubben MJBK drejeSKIVEn holder åbent hus, i deres lokaler Slotsgade 5. RC Klubben Skive kommer og viser nogle af deres fjernstyrede biler.

Der er mange flotte præmier, og der er ekstra lækre gevinster i hver klasse til bl.a.
den hurtigste bil og flotteste/bedst dekorerede/mest fantasifulde/sjoveste bil. I kan holde øje med gevinsterne fra vores sponsorer på vores Facebook-side: www.facebook.com/Børnenes-by-Skive, her kan man også læse mere om løbet.

Et evt. overskud kommer til at gå til børnene i Skive, hvor 80/20 Skive allerede har nye ideer, der skal komme børnene til gode i Skive- børnenes by.

80/20 Skive er en gruppe kreative og driftige erhvervsfolk fra Skive, der gerne vil yde en ekstra indsats for at få Skive på landkortet, som Skive Børnenes By.

80/20 Skive består af Jyske Bank, Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, JABO Møbler A/S, Funch & Nielsen, Scandi Roll, Skive EL-Service, Nautrup Byg, Sign4You, BIGA interiør, Skive Handel, BRANDT revision & rådgivning, Dansk Husservice ApS, AV Picture, Kontorhotel På Torvet, Rock Ved Åen, Radio Skive, Stylisth, Midtbyens Grafiker. Sæbekasseløbet er udarbejdet af Netværksgruppen 80/20 Skive i tæt samarbejde med Skive Kommune.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. juni 2019, 15:00
TV-inspektion af kloakstik medfører lukning af det nordlige spor på Viborgvej fra Engvej til Islandsvej.
25. juni 2019, 11:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tidlig onsdag morgen, sejlende under hollandsk flag.
25. juni 2019, 09:00
Animex Foods / Fast Food a la Francaise tilbagekalder et parti XXL Grill Pølser. Der er ostepølser i nogle af pakningerne. Allergenen ost (mælk) er ikke nævnt i mærkningen på grill pølserne.
25. juni 2019, 09:00
Reitan Distribution tilbagekalder Rema 1000 Hummus og Rema 1000 Aioli. Den svenske producent har oplyst, at produkterne er mærket med forkerte etiketter og dermed mangler mærkningen med indhold af allergene ingredienser.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring