Skuffende JM for BKL

Kristoffer Kjær
Foto: Bokseklubben Limfjord
Kristoffer Kjær
Boksning:

Det blev ikke den Jysk Mesterskab-weekend som Bokseklubben Limfjord havde håbet på.

Med kun modstandere til to boksere fra BKL blev det en tynd omgang ved Begynder JM. Kristoffer Kjær og Jeppe Birk Overgaard var de eneste to BKL boksere, der kom i kamp i Fjerritslev.

-Inden semifinalen mellem Kristoffer Kjær (BKL) og Christian Vad (AK Jyden Aalborg), troede vi at det ville være en uoverkommelig opgave for Kristoffer, men her tog vi gruelig fejl.
I eftermiddagens flotteste kamp viste Kristoffer al den boksning som vi har ventet på gennem mange timers træning. Fantastisk bevægelig og gode slagserier og angrebsbølger. Christian Vad var nok den mest scorende i de først to runder, men i tredje var det Kristoffer der kørte pointene i hus. Desværre dog ikke nok til at forhindre et nederlag med dommerstemmerne 0-3, men en godkendt præstation, fortæller træner Chris Ullits

Jeppe Birk Overgaard (BKL) boksede finale mod Maivand Qayomi (IK Semper i Haderslev).

-Jeppe startede flot ud i første omgang, hvor vi vidste at Haderslevbokseren ville komme med fuld tryk fremad. Desværre var Jeppes manglende rutine afgørende i flere situationer, så efter flere hårde træffere i starten af 2. omgang, valgte vi at kaste håndklædet i ringen. Så ingen medaljer ved Begynder JM i denne sæson, sluter træneren.

Nu ser BKL først frem til JM for seniorer om knap to uger i Århus Stadionhal. Derefter en masse stævner i februar, marts og april, hvor vinderinstinktet skal findes frem hos de nye og unge boksere.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. marts 2019, 09:00
Arrangørerne af modelmessen i Durup oplever en god interesse for at udstille på messen.
25. marts 2019, 11:00
Søndag eftermiddag endte med en positiv overskrift, da de unge 2. divisionsgutter med en nervepirrende sejr på 29-28 over Hornbæk nu overlever i rækken som oprykkerhold.
21. marts 2019, 09:00
For første gang i 10 år kan de to midt- og vestjyske musikgrupper Ensemble MidtVest og Orkester MidtVest opleves i en fælles koncertrække.
22. marts 2019, 12:00
Entreprenørfirmaet Ole Ibsen A/S i Balling overtager fra 1. april 2019 Oddense Tømrerfirma A/S.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring