Weekendens før-jul boksestævne i Nykøbing

Boksning:

Weekendens før-jul boksestævne i Nykøbing blev med tre boksere fra BK Limfjord på programmet.

Yaseen Al-aboody i weltervægt mod Sarkaft Saleh fra AK Jyden Aalborg, Thorbjørn Boudigaard i letsværvægt mod Mathias Ellidshøj fra AK Nykøbing Mors og endelig en længe ventet kamp for Ditlev Rossing i letsværvægt mod Dennis Nyamor Bbege fra Flensborg.

Det blev en rigtig god sportslig aften i Nykøbing, trods kun to sejre af tre mulige.

I aftenens første kamp var det Yasseen der leverede en rigtig god kamp set over alle tre omgange. Flot boksning af de to unge boksere, hvor Yaseen desværre ikke holdt tredje omgang lige så godt som de to første, og det kostede et knebent nederlag med dommerstemmerne 1-2. Bortset fra de sidste 60 sekunder af den sidste omgang var det mere end godkendt. Yasseens næste opgave bliver ved BK Nordsallings Julestævne d. 25. december.

Thorbjørn fortsatte i aftenens tredje kamp de gode takter han viste ved Vestjysk Box Cup. Mange lige venstrehåndsstød fra Thorbjørn rampe AKN bokseren mange gange på næsen, hvilket gav en ordentlig blodtud, der hæmmede Mathias meget.

I starten af anden omgang tjekkede lægen den voldsomme næseblødning, og lægen beordrede kampen stoppet. Vinder på TKO i 2. omgang og en fin pokal til samlingen til Thorbjørn, som boksede lige efter den lagte taktik. Der blev efter stævnet aftalt revanchekamp mellem de to boksere ved julestævnet i Durup 1. juledag.

Ditlev Rosing, der er jysk mester, mødte den nordtyske mester Dennis Nyamor Bbege. 1. omgang så de hinanden meget an, men med Ditlev som klart mest scorende bokser af de to. Sikker forspring efter denne omgang.

Anden omgang boksede begge boksere sig meget op i tempo, og det blev en medrivende omgang, hvor Ditlev igen fik en lille forøgelse af pointforspringet. I tredje og sidste omgang blev der skruet op til fuld speed fra begge bokseres side. En rigtig god og velbokset hovedkamp endte med en sikker 3-0 sejr til Ditlev, som dermed synes på vej mod storformen inden de jyske mesterskaber i slutningen af januar.

Næste step inden er, som for en del andre BKL bokseres vedkommende, julestævnet i Durup, hvor Ditlev skal bokse mod en tjekkisk bokser.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
16. november 2018, 09:00
Forventes at ankomme til Skive søndag eftermiddag d. 18. november ca. kl. 14:00, sejlende under antiquansk flag.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring