Veloverstået julstævne

Boksning:

Med et veloverstået julstævne, som var en fantastisk én af slagsen, og samtidig Per Korsgaard`s nr. 25 i træk som matchmaker. Der var et stort fremmøde af publikum, som var med til at skabe en rigtig god stemning – specielt når de lokale bokser var i ringen.

Første lokale i ringen var debutanten Søren Dølby, som mødte Rasmus H. Henriksen fra Århus AK. I en meget lige kamp, hvor bokserne stor rigtig godt til hinanden, endte det med et nederlag til Søren, med dommerstemmerne 3-0. Men en absolut godkendt indsats af Søren, i hans første kamp nogensinde.


Næste B.K. Nordsalling bokser, var endnu en debutant, Danny Jensen, som blev sekunderet af "farmand" Tom Jensen. Han mødte Nicolaj Byrial fra Viborg AK. Det blev en hård kamp, hvor de to bokser måtte hive de allersidste reserver ud, og det var to meget trætte bokser, der kunne se Danny`s arm blive hævet, som tegn på sejr med dommerstemmerne 3-0.

Sidste lokale i ringen var Kasper Burchardt, som mødte David Bjerring fra Hinnerup F. BK. Kasper lagde godt ud, og sendte sin modstander til tælling med en serie af slag kort inde i første omgang.

Det blev en medrivende kamp, hvor de to bokser gav og tog imod af et godt hjerte. Det kunne også ses, at Kasper i hans comeback-kamp, mangler at få "banket lidt rust af" og konditionen skal også forbedres. Men selvom han tabte knebent med dommerstemmerne 2-1, var det fuld fortjent, at han efter stævnet blev udråbt som klubbens bedste figther, og lige så fortjent var det, at Danny blev udråbt som bedste tekniker.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk