Stor opbakning til boksestævne samler rekord mange mennesker

Boksning:

Med en fantastisk opbakning fra Frederikshavn i nord, Vejle i syd, Odense i øst og Lemvig i vest, så blev det en dag med rekord mange mennesker i Træningscenter BK Limfjord.

62 boksere, trænere, klubkammerater, forældre og søskende kunne nemt fylde alle vore egne stole og de til anledningen lejede stole, så der blev brug for flere end det samme antal ståpladser i centret.
I alt 31 kampe blev der afviklet, med start kl. 11.15 og med afslutning kl. 16.30. de mange hjælpere i BKL og ikke mindst de udefra kommende officials, havde rigtigt meget at se til denne lørdag.

Selve diplomboksningen blev bokset på et meget højt niveau i gennemsnit. Selvfølgelig er der få boksere, der nok lige skulle have haft lidt flere timer i træningslokalet, men her kunne man ikke klandre nogen for ikke at ville bokse, når man nu var kommet i ringen. I alt 32 boksere blev de dygtige vindere af et diplom, som beviset på deres tekniske kunnen. Fra BK Limfjord kunne Jeppe Birk Overgaard ikke helt komme til orde mod en noget fysisk stærkere bokser fra Århus Atlet Klub, Ghassan Sirie. Men Jeppe, der er helt ny kampbokser, kæmpede flot og opnåede 23 point. Kristoffer Kjær boksede nok den flotteste diplomkamp i hans tid som kampbokser. 28 point blev det til, efter en rigtig flot indsats mod Simon Hein fra Hjørring. I alt 32 fuldt fortjente diplomer blev der udelt ved stævnet.

Alt i alt en succesfuld dag i BKL´s bokseafdeling, som alle gæster roste rigtigt meget.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk