Stort diplomstævne i Træningscenter Limfjord

Boksning:

Træningscenter Limfjord var igen rammen om et stort diplomstævne. Hele 18 klubber fra nær og fjern havde tilmeldt bokseaspiranter til stævnet.
Af egne boksere var der 3 i ringen, nemlig Kristoffer Kjær, Yasseen Al-Aboordy og Piotr Kitowski, der alle var lige ved og næsten i kampen for at få diplom. Et enkelt point skilte de tre fra at få diplomet, hvilket ikke alle trænere var helt tilfredse med.

Alle tre plus et par stykker mere når lige at få chancen for diplom d. 25. oktober på Kongenshus Efterskole, inden at de den 31. oktober skal debutere i rigtige kampe ved Fight Night Skive By Night.

Dommerne ved lørdagens stævne var sat på en hård opgave med mange kampe og med kun en lille pause på 15 minutter midt i stævnet. Der blev kun uddelt 6 diplomer ved hele stævnet, hvilket dog godt nok synes lidt i underkanten med det flotte niveau der blev vist af bokserne, men det gav ikke anledning til større diskussioner mellem trænerne.

To boksere fra Kongenshus Efterskole, Ann Lafrenz Baden og Jakob Frost, deltog også ved stævnet, selvom de sent fredag aften begge havde de to hovedroller ved årets musical på efterskolen.

I alt var der samlet omkring 225 mennesker i centret denne lørdag til stævnet. Klubkammerater, forældre og andre nære pårørende var tilstede.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk