Lørdag var BK Limfjord i Randers til diplomstævne

Foto: BK Limfjord
Boksning:

BK Limfjord havde valgt, at tage Rasmus Asbæk Sørensen og Hamza Ali Babaee med til lørdagens stævne.

Ved stævnet var der 94 boksere tilmeldt. Det er det største diplomstævne Allan Nielsen har deltaget ved. Derfor havde arrangørerne valgt, at sætte omgangstiden på kun 1 minut, hvor der bokses 3 minutter i rigtige kampe.

Rasmus var den første mand i ringen ved stævnet, og han skulle møde Mikkel Strand, Combat Boxing. Desværre for Rasmus, var omgangstiden reduceret, så han fik ikke vist alle sine boksemæssige kvaliteter. På trods af de korte omgange, fik han bokset sig varm og endte ud med 26 point, 1 point fra diplom. Allan Nielsen fortæller: "Jeg mener det var alt for lidt til ham. Han boksede sikkert og stabilt, og havde helt sikkert fortjent et diplom." Combat Boxing fik 25 point.

Næste mand i ringen var Hamza Ali Babaee. Han mødte den meget høje Jonathan Nielsen, Skive AC. Hamza have problemer med, at komme forbi SAC-mandens lange arme, men boksede en fin kamp. Igen på trods af den reducerede omgangstid, var det svært at vise alle sine boksemæssige kvaliteter. Hamza fik 25 point og SAC fik 28.

"Overordnet set er jeg tilfreds med boksernes indsats, men desværre fik de ikke vist alt hvad de kan. Næste uge skal vi til Aalborg, og det er igen Hamza der skal afsted, og det bliver sammen med Nikolaj Hyldgaard." afslutter Allan Nielsen.

Rasmus skal gøre sig klar til sin debutkamp, som skal bokses ved Hancock Open Tournament i Nr. Søby-Arena den 3. – 4. november, hvor BK Limfjord afholder turnering.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
13. september 2019, 13:00
Indsnævring af kørebaner i uge 38 og 39, men dobbeltrettet trafik opretholdes for lastbiler, busser og personbiler.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring