Lørdag var BK Limfjord i Randers til diplomstævne

Foto: BK Limfjord
Boksning:

BK Limfjord havde valgt, at tage Rasmus Asbæk Sørensen og Hamza Ali Babaee med til lørdagens stævne.

Ved stævnet var der 94 boksere tilmeldt. Det er det største diplomstævne Allan Nielsen har deltaget ved. Derfor havde arrangørerne valgt, at sætte omgangstiden på kun 1 minut, hvor der bokses 3 minutter i rigtige kampe.

Rasmus var den første mand i ringen ved stævnet, og han skulle møde Mikkel Strand, Combat Boxing. Desværre for Rasmus, var omgangstiden reduceret, så han fik ikke vist alle sine boksemæssige kvaliteter. På trods af de korte omgange, fik han bokset sig varm og endte ud med 26 point, 1 point fra diplom. Allan Nielsen fortæller: "Jeg mener det var alt for lidt til ham. Han boksede sikkert og stabilt, og havde helt sikkert fortjent et diplom." Combat Boxing fik 25 point.

Næste mand i ringen var Hamza Ali Babaee. Han mødte den meget høje Jonathan Nielsen, Skive AC. Hamza have problemer med, at komme forbi SAC-mandens lange arme, men boksede en fin kamp. Igen på trods af den reducerede omgangstid, var det svært at vise alle sine boksemæssige kvaliteter. Hamza fik 25 point og SAC fik 28.

"Overordnet set er jeg tilfreds med boksernes indsats, men desværre fik de ikke vist alt hvad de kan. Næste uge skal vi til Aalborg, og det er igen Hamza der skal afsted, og det bliver sammen med Nikolaj Hyldgaard." afslutter Allan Nielsen.

Rasmus skal gøre sig klar til sin debutkamp, som skal bokses ved Hancock Open Tournament i Nr. Søby-Arena den 3. – 4. november, hvor BK Limfjord afholder turnering.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
21. maj 2019, 09:00
Sommerhumøret blev kickstartet ved Rasmus Seebachs første store familiekoncert, som lørdag bragede løs i Mølleparken i Aalborg.
22. maj 2019, 09:00
1970’erne var uden tvivl et af de kulturelt vildeste årtier i nyere tid, og det kan ikke fejres nok.
21. maj 2019, 11:00
Efter nogle svære år med blodrøde tal på bundlinjen kan den lokale arbejdsmiljørådgiver, Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest glæde sig over sorte tal for 3. år i træk.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring