Jyske Mesterskaber i Boksning 2015

Boksning:

Det bliver igen en fornøjelse at tage til JM i boksning.

Det til trods for at det i år kun er en enkelt BKL bokser, der skal afsted. Desværre er der i år ingen U-boksere, der har kampe nok på bagen til at kunne stille op, men de må så vente til medio februar for at komme med til begyndermesterskaberne. Til disse mesterskaber håber vi, at der også kommer en del boksere med, hvilket vi og de selv arbejder hårdt frem mod gennem træningen. 4 gange holdtræning om ugen plus deres egne træninger med løb og styrke.

I letsværvægt for seniorer er Ditlev Rossing i letsværvægt med i den måske nok stærkeste klasse ved dette års JM. Her er der tilmeldt 6 boksere ud over Ditlev, der vil kæmpe med Ditlev om JM guldet. Rajab Sarwari, Århus Boxing – Mike Adelholm Esbjerg EBK – Zenib Lukin, Esbjerg EBK – Malte Møller, Randers – Johannes Christensen, Aabenraa – Jeppe Morell, Champs C Århus. Den første og de sidste to har som Ditlev begge gået på Kongenshus Efterskole flere år tilbage.

Ditlev er topmotiveret og i rigtig god træningstilstand. Og som han de seneste kampe har vist, så er hans boksning blevet bedre og bedre, som sæsonen er skredet frem.

Det bliver spændende at se, om alt det hårde arbejde giver belønning her i weekenden. Ditlev er sammen med Jens Kristian Kristensen fra BK Nordsalling og Magnus L. M. Christensen Kongenshus EBK de eneste om at repræsentere lokalområdet ved dette års jyske mesterskaber.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk