Jysk Mesterskab til BKL

Boksning:

BKLimfjord var i weekenden klar til de Jyske Mesterskaber, og fik trukket en flot titel med hjem.

Lodtrækningen lørdag, efter vejningen gav, følgende semifinalemodstandere:

• Magnus Birk Overgard vs. Michael Markosian, Champs Camp Århus
  • Mads Bejder Christensen vs. Abubakar Kurbarnov, Aabenraa Bokseklub

Magnus var i ringen allerede lørdag aften i kamp 4.

Magnus boksede disciplineret, og fulgte den lagte taktik gennem alle tre omgange, og vandt en sikker sejr med dommerstemmerne 5-0. Flotte angreb og forsvar, kombineret med mange rene træffere banede vejen til den sikre sejr. En rigtig god optakt til søndagens finale.

Mads Bejder Christensen boksede semifinalen søndag formiddag. Siden skulderskaden i finalen ved DM i november har Mads ikke kunnet træne styrketræning, for at komme sig helt over skaden. Skaden er væk, men der manglede lidt fysik for at hente en sejr hjem. Det sidste halve minut blev afgørende for at Mads tabte 3-2, hvilket mange ud over BKL lejren slet ikke forstod. Tabte 1. – vandt 2. og så 3. omgang blev for afgørende. Mads havde eller et godt forspring inden det sidste halve minut. Men Mads er klar igen til nye udfordringer i bokseringen.

Magnus mødte Bastian Beier fra Esbjerg EBK i finalen. Bastian havde i sin semifinale besejret Deni Zapulayev fra BK Nørremarken Vejle.

Det blev igen en kamp i højt tempo. Magnus styrede slagets gang gennem alle tre omgange med fornuftig, og klog, boksning i både angreb og forsvar. Dette gav ham en sikker 5-0 pointsejr - og dermed et Jysk Mesterskab. Magnus blev efter finalerne kåret som bedste U/19 bokser ved JM.

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk