Vestjysk boxcup 2014

Boksning:

Bokseklubben Nordsalling var repræsenteret med to mand i weekenden ved Vestjysk Box Cup i Holstebro, Danny Jensen 60 kg og Morten Dybdal 69 kg.

Efter lang ventetid boksede Danny Jensen kamp nr. 44 mod Rasmus Viese fra HAK Horsens. Det er den hårdeste matchning Danny Jensen har prøvet til dato. Rasmus Viese har bokset over 40 kampe og Danny Jensen har bokset 4 kampe så er hård opgave.

Planen var hårdt pres fra start og på ham hele tiden, så han ikke fik ro og det lykkedes til dels. Danny Jensen taber første omgang. Knebent men efter en lille peptalk med sekundanterne får Danny Jensen rettet op efter 2.omg, så kampen er lige efter 2. omg. Danny Jensen kommer godt igen og ligger det rigtige pres på Rasmus Viese og vinder 3 omg. Rimelig sikkert.

Danny vinder 2-1 i en meget lige kamp, god læring for Danny Jensen at bokse mod en så rutineret modstander som Rasmus Viese . Efter 5 kampe er Danny Jensen stadig ubesejret og har en stor fremtid foran sig, hvis samme udvikling fortsætter.

Næste mand i ringen i kamp nr. 57 var Morten Dybdal, som stod over for Mohammed Omar fra Randers bokse og motionsklub. Morten var meget nervøs og spændt, for det er næsten 2 år siden, han sidst har været i ringen.

Morten Dybdal starter også meget nervøst men rammer hårdt med sin højre og Mohammed Omar er til tælling første gang, efterfølgende styrer Morten Dybdal kampen og rammer yderligt så der skal tælles to gange. Efter ca. 1 minut i anden omg. Rammer Morten Dybdal med endnu en højre og MO er meget hårdt ramt og Morten Dybdal vinder på TKO i 2 omg. Meget vigtigt at komme godt fra start efter næsten 2 års pause og klubskifte fra AKN Nykøbing Mors til BK Nordsalling. Meget flot bokset trods spænding og nervøsitet.

Så efter en meget lang boksedag var det to meget stolte trænere der kørte hjem fra Holstebro Næste store opgave for BKN bokserne bliver det traditionelle julestævne 25/12 i Duruphallen. Træner og sekundanter var Sergie Kryll og Tom Jensen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk