Flotte bokseresultater til to lokale boksere

Boksning:

Christian Ullits Christensen fra Bokseklubben Limfjord oplyser: Vi var til stævne i weekenden. Magnus Birk Overgaard og Mads Bejder Christensen viste flotte takter ved stævnet på VIA University College i Horsens.

Magnus boksede revanchekamp mod Jacob Jokumsen fra den arrangerende klub, Horsens AK. Et nederlag der helst ikke skulle have været i startbogen, men efter nederlaget i Felsted til samme bokser i slutningen af september, var det derfor en fuldt koncentreret Magnus, der gik i ringen i Horsens, og som vidste hvad han IKKE skulle gøre, og hvordan han derfor skulle bokse denne gang.

Kampen blev bokset i letmellemvægt i et meget højt tempo, med mange slagudvekslinger. En rigtig god kamp der blev med hyldet med stort bifald fra tilskuerne hvor Magnus blev kåret som vinder med dommerstemmerne 3-0. Magnus sluttede omgangene bedst og viste opadgående form. En enkelt kamp eller to inden DM i slutningen af november, så er han helt klar.

Mads Bejder Christensen boksede i weltervægt mod den 28 årige Torben Prüsse fra Vejle AK. En fysisk stærk bokser, der altid tager kampen op. Det blev også til en rigtig god og hård kamp, hvor Mads startede flot fra 1. omgang. I slutningen af 2. omgang kom Vejle-bokseren som om han havde fundet ny styrke, men Mads red stormen af uden at blive ramt tydeligt. I 3. omgang blev det med en afslutning af samme skuffe som i 2., men med Mads som den angribende. Han havde sin modstander trængt meget til slut, men det afgørende slag udeblev, og det blev til en pointsejr med dommerstemmerne 3-0. Også her var der stort bifald til bokserne for deres kamp. Næste opgave for Mads bliver d. 30. oktober i Lindholm, hvor Mads skal møde Mathias Højer fra Lindholm BK.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk