Flot diplomstævne ved BKLimfjord

Boksning:

Træningscenter Limfjord dannede lørdag rammen om endnu et flot diplomstævne.

Knap 200 mennesker var på dagen på besøg i BKL, enten som boksere, trænere, ledere eller klubkammerater, der var med for at bakke op om de nye i bokseregi.

Fra BKL var der rigtig mange fra kampholdet, der dukkede op og gav en hånd med til arrangementet, og opbakning til de fem, der skulle i ringen. Ud af de syv boksere fra BKL, der var tiltænkt kamp til stævnet, var der to frafald.

Med 44 tilmeldte deltagere, blev der matchet 23 kampe på denne lørdag - og i de 23 kampe blev der opnået point nok til diplom af 14 boksere. Otte boksere manglede kun et enkelt point for at de også kunne få diplom og en lille præmie med hjem.

Den første BKL-bokser der skulle vise sin kunnen var William Boudigaard. Han boksede en virkelig flot teknisk og velovervejet kamp og fik diplom.

Den næste BKL’er i ringen var Hamza Ali-Babaee der er en rimelig ny, og særdeles hårdtslående bokser. Hamza var meget nervøs før debuten, hvilket gik meget ud over hans boksning.

Tredje bokser i ringen for BKL var Adam Al-Maliki, en ung debuterende bokser. Desværre forstod hans modstander ikke helt diplomboksningens formål, så kampleder Allan Birch valgte at stoppe kampen allerede i første omgang.

Herefter var der også diplomdebut for Malik Frøslev fra BKL. Malik boksede sig meget op omgang for omgang, og opnåede 25 point i sin debutkamp.

Sidste BKL-bokser i ringen var Daniel Top Poulsen, der boksede en rigtig flot debutkamp for BKL. Daniel boksede klogt i alle tre omgange, og viste flotte takter. Daniel scorede velfortjente 28 point og dermed også diplom.

Samlet resultatliste kan læses her: Resultatliste for diplomstævne 14. oktober 2017

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk