Tre DM titler til Skive AM ved DM i kort cross

Atletik:

Ved weekendens Danmarks Mesterskaber i kort cross, ved Herlufsholm, blev det til hele tre DM titler til Skive AM.

Sebastian Stensvig sikrede sig det danske mesterskaber i juniorklassen i tiden 12,46, og René Nielsen vandt sin aldersgruppe M40, og placerede sig som nr. 17 blandt alle seniorer i tiden 12,37.

Marianne Gram tog guldet i K65, hun brugte 19,95 på de 4 km, og Katrine Risvig placerede sig som nr. 6 blandt piger under 15 år - i tiden 16,18.

Therese Helk Olesen blev nr. 10 i kvinder U19 i tiden 16,57, og Rasmus Rose-Hansen blev nr. 4 blandt U19 drenge.

Annfinn Haslagard løb i tiden 15,42, det rakte til en placering som nr. 7 i gruppen M50.

Jeppe Risvig deltog også, men måtte udgå halvvejs pga. sygdom som han har døjet med i dagene op til løbet.