Skive AMs løbere dominerede ved Cross Nationals i Århus

Atletik:

Ved lørdagens Cross Stafet i Moseskoven ved Risskov dominerede de lokale løbedrenge i juniorklassen.

Sebastian Stensvig blev dagens hurtigste løber på de 6 x 1000 m som hver løber skulle gennemføre. Sebastians samlede løbetid blev 20.23 min - 2 sekunder foran Spartas stærke William Devantier. Jeppe Risvig fik sin første poideplads i turneringen med en flot 3. plads med samlet tid 20.38 min. Oliver Kirial blev nr. 19 i tiden 23.08 min. Skives hold sluttede på 3. Pladsen.

Katrine Risvig sluttede på 7. pladsen hos juniorpigerne i 25.32 min.

Hos de mandlige seniorer imponerede den tidligere SAMer Jacob I Stengaard, da han løb sig ind på 2. pladsen i 19.43 min blot 10 sekunder efter vinderen Mikkel Dahl-Jessen - og 25 sekunder foran OL marathonløber Jesper Faurschou.

Jacob og de øvrige Odenseløbere overraskede, da de snuppede den samlede holdsejr foran AGF, som på forhånd var udnævnt til storfavoritter.