Sissel Møller åbnede crosssæsonen

Atletik:

Sissel Møller åbnede crosssæsonen med en flot 5. Plads, og blev næstbedste danske løber, da European Halloween Cross blev afviklet i Middelfart.

Sissel løb i tiden 23.27 min. Vinder blev ikke uventet Anna Emilie Møller, Blovstrød Løverne i tiden 21.35 min. Sissels placering som næstbedste dansker betyder at hun er inde i varmen til de nordiske mesterskaber i cross som afvikles i Kristianssand om 14 dage.

I juniorklassen blev Katrine Risvig nr 28 (19.57 min) og Therese Helk Olesen nr 29 (20.21 min)

Hos de mandlige juniorer blev Jeppe Risvig nr 12 (22.00), Sebastian Stensvig nr 16 (22.19) og Rasmus Rose-Hansen nr 18 (22.31)

En flot indledning på crosssæsonen af Skive AMs løbere.