Medalje-weekend for SAM

Atletik:

SAM havde mange atleter i aktion de sidste dage i januar.

Ikke mindre end syv medaljer kunne de stolte atleter tage med hjem til klubben.

David Østergaard Sørensen kom øverst på podiet, da han vandt 60 m hæk for drenge 12 år med tiden 12.69s. David blev dobbeltmedaljetager, da det desuden blev til sølv i højdespring med 1.33 m.
Hos de 16-17 årige drenge vandt Bjarke Meyer Pedersen en flot bronzemedalje i trespring med ny personlig rekord 11.35 m.
Bronze blev det også til Katrine Fjerbæk Olesen i højdespring hos de 14-15 årige med et spring på 1.53 m.

Ala Alfred Mikkelsen blev suveræn vestdansk mester på 60 m med tiden 7.78 sek

Amalie Brammer Kristiansen blev kåret som vestdansk mester hos de 16-17 årige piger på 60 m - mens Sarah Kristensen slutter lige udenfor medaljerækken på 4. Pladsen.

Morten Dalgaard Madsen leverede en kanonpræstation ved Pallas Spelen i Malmø. Han sluttede på 2. pladsen i flotte 6.75 sek - kun 6/100 fra sin personlige rekord - løbet ved EM i Prag i marts.

Udover medaljetagerne - er der opnået masser af flotte personlige rekorder hos de øvrige deltagere.