Skive AM deltager i DM i Arhus

Amalie Brammer Kristiansen
Foto: Skive AM
Amalie Brammer Kristiansen
Atletik:

I weekenden afvikles de danske mesterskaber i atletik på Århus Stadion. Der er rekordstor deltagelse i forhold til de tidligere år. Og niveuaet er højt - sommeren har budt på masser af flotte danske resultater.

Skive AM har naturligvis flot deltagelse ved DM stævnet med en række unge deltagere.

Morten Dalgaard Madsen er til start på både 100 og 200 m - og lørdag skal han forsvare titlen som Danmarks hurtigste mand.

Jacob Stengaard er på vej mod topformen - er tilmeldt 800 m og 1500 m. En stor deltagelse på 1500 m gør at der skal løbes indledende løb lørdag middag og finale senere på dagen.

Amalie Brammer Kristiansen kan forventet at komme i en sand "mediestorm" til DM stævnet - søndag er hun med på 400 m hæk, hvor hun er tilmeldt med 4. hurtigste tid. Medaljedrømmen ser ud til at må vente lidt - for hun kommer i et meget hårdt felt - hvor Dansk Atletik for tiden stærkeste kort Sara Slott er storfavorit til DM titlen. Desuden er sølvvinderen fra U23 EM Stina Troest med ligesom 5eren fra U18 VM Anne Sofie Kirkegaard. Flere medier har meldt deres ankomst - så Amalie må forberede sig på at være deltager i et af de mest interessante løb til DM stævnet.

Øvrige deltagere fra Skive er Nina Skov, Sebastian Dysterdich, Kasper Filsø, Rasmus Rose-Hansen, Therese Helk Olesen, Maja C. Frederiksen, Sarah W. Jensen. Desværre er der afbud fra både Rene Kaastrup og Dennis Skødt - som begge er skadet. Det betyder desværre også et afbud på 4 x 100 m for mænd.

Så kom til Århus Stadion i weekenden og hep på de lokale atleter - og samtidig få en kanonoplevelse med atletik i Danmark når det er bedst.

Startlister m.v.:
http://daf.sportstiming.dk/tilmelding/startliste-a.asp?ID=711&nameorder=fornavn&sort=heat&event=alle

Billede:
Amalie Brammer Kristiansen debutterer til sit første senior DM på 400 m hæk - tilmeldt i 4. bedste tid - og skal blandt andet løbe mod Dansk Atletiks største og hotteste navn Sara Slott Petersen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
13. september 2019, 13:00
Indsnævring af kørebaner i uge 38 og 39, men dobbeltrettet trafik opretholdes for lastbiler, busser og personbiler.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring