DM Sølv til Jeppe Risvig og ny klubrekord fra Sissel Møller

Atletik:

Ved gårsdagens DM i Middelfart blev der også afviklet mesterskab for ungdom og Skive AM havde sine to stærke løbere Jeppe og Sebastian med, foruden Sissel Møller.

Jeppe Risvig løb i 16-17 års gruppen og med tiden 36.14 min blev det til sølv i aldersgruppen.

Sebastian Stensvig deltog i juniorklassen - og sluttede lige uden for podiet med tiden 32.55 min. Det var tæt i aldersgruppen - blot 42 sekunder skilte nr 1 og 4.

Sissel Møller deltog også ved DM'et i Middelfart, og her - med mindst mulig margin - forbedrede hun klubrekorden på 10 km for til 36.06 min. Udover den flotte tid rakte det til en fornem 5. plads ved DM løbet.

Klubrekorden som Sissel forbedrede var 5 år gammel og tilhørte Luise Sønder.