Realisering om ny multibane i Skive Midtby

Foto: Skive Midt Mødes
NYHEDER:

Foreningen Skive Midt Mødes har igennem det sidste stykke tid arbejdet for at få en multibane til Skive Midtby. Det er en drøm, som er tæt på at blive realiseret, og de mangler kun den sidste støtte fra byens borgere for at kunne nå i mål.

Foreningen er klar over, at multibaner er skudt op rundt i små landsbyer osv. i hele Danmark, men ikke i Skive Midtby. Skive Midtby er fyldt med mange forskellige nationaliteter og kulturer, hvor der måske er behov for et samlingssted for børn, unge og voksne.

"Vi vil give de unge mulighed for at være i gode miljøer – give dem, som er i foreninger og dem som ikke er i foreninger, et sted at være sammen omkring noget socialt. På denne baggrund bruger vi frivilligt tid og ressourcer på at samle penge ind til en Multibane i Skive Midtby." udtaler Terese Laursen og Henrik Pedersen fra Skive Midt Mødes.

Skive Midt Mødes har allerede samlet over en halv million kroner sammen, og mangler kun 30.000kr for at nå målet med multibanen.

Om foreningen Skive Midt Mødes og projektet
Foreningen har nedsat en frivillig projektgruppe, som arbejder på at få tilført Skive Midtby en multibane. Et fristed, hvor forskellige kulturer kan mødes på tværs af relationer. Et fristed hvor motion og sundhed er et naturligt omdrejningspunkt. Multibanen kan løfte midtbyen og være et frisk pust til området. Den vil tiltrække borgere fra hele midtbys-området og være medvirkende til, at sociale relationer på tværs af Friskolen, Aakjær Skolen og Skivehus Skolen kan blive etableret.

Målgruppen er hovedsagligt børn og unge i alle aldre. Men derudover er banen til rådighed for alle i midtbyen, som er et stort område med rigtig mange borgere, herunder også alle de ældre. Alle kan få glæde af banen - store og små, unge og ældre. Foeningen vurderer, at det er et godt valg at placere banen tæt på den eksisterende legeplads, som i dag benyttes af familier med mindre børn og dagplejere i området. Ved at placere en multibane tæt på legepladsen, kan flere aldersgrupper få glæde af området. Der vil være en god aktivitet mere, når der holdes sammenkomster på området.

Alle bidrag hjælper
Foreningen ligger stor vægt på, at de vil blive ovenud lykkelige, hvis du har mulighed for at støtte ved at give et bidrag swipp på nummer 2384 6287.
Mobilpay er ved at blive oprettet, og foreningen håber at dette snart er på plads.

Firmaer har også mulighed for at give bidrag, hvor der kan blive lavet et skilt med firmanavn til banen, hvor det vil blive set af mange mennesker. Firmanavnet vil blive nævnt i presseomtale, på Skive Midt Mødes' Facebook-side og firmaet vil blive inviteret til åbningsarrangementet. Hør nærmere ved at kontakte Henrik Pedersen på telefon: 2441 3771.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk