Sikker profil på nettet

Brugertilpassede hjemmesider
Er du en af mange, eller er din virksomhed unik? Profilering/markedsføring kræver et klart budskab. Det opnås bedst, når din målgrupper genkender sig selv på din hjemmeside. Derfor er en ”billig standard-skabelon” sjældent den rigtige løsning, hvis du ønsker at skille dig ud.

Pagebuilder - en sikker grundstamme
Det meget sikre og brugervenlige CMS-system Pagebuilder blev i 2001 lanceret i version
1. Det er løbende blevet opdateret og forbedret, så det tilgodeser alle kravene til moderne web-teknologier og stor synlighed på nettet. Systemet aldrig blevet hacket - uanset et utal af forsøg. Det giver dig en sikkerhed for, at din hjemmeside ikke indeholder andet end det, du tilbyder dine kunder.

Enkelt og overskueligt
Pagebuilder er tænkt som et meget enkelt og overskueligt værktøj til selv at styre indholdet. Kan du arbejde i word eller et lignende program, så er du allerede godt rustet til at bruge Pagebuilder

Moduler øger effekt
Man kan komme langt med en Pagebuilder's grundstamme , hvis du blot har behov for en profilerings-side uden specielle præsentationskrav. Med vores standard- og
specialmoduler kan vi skræddersy din hjemmeside, så den præsenterer specifikke dele på en helt unik måde. En overskuelig og præsentabel præsentation af dit produktprogram, dine medarbejdere eller et kundeforum med log-in.

 

Sikker salg på nettet

Åbn butiksdøren for kunderne på nettet og øg salget

En web-shop er ikke 'bare' at lægge nogle varer op på hjemmesiden. Kunderne stiller store krav til brugervenlighed, overskuelighed og en flot præsentation af varerne.

Derfor har vi et udvidet samarbejde med nogle udvalgte kunder, hvor vi løbende tester og laver forskellige forsøg for at se, hvad der virker og ikke mindst: hvad der IKKE virker.
Netop det sidste er et irritationsmoment for kunderne. Derfor bør det fjernes.

Det samme gælder for betalingssystemer på webshoppen. De skal være brugervenlige og effektive, så kunderne oplever en god service og funktion. Vi tilbyder betalingsløsningen on-line, så du med fordel kan anvende dit webshop-system i din fysiske butik. Det er en simpel løsning - og billigere, fordi du ikke behøver 2 betalingsystemer.

 

Social - også på medier

Når nyheden løber som en løbeild

De nye medier har til tider en "skræmmende" effekt. Derfor hjælper vi med at få bygget nogle gode løsninger - uanset hvilket socialt medie du ønsker at anvende. Det er ikke ligegyldigt, hvordan det bygges op eller hvorledes du håndtere det. Derfor rådgiver vi også, hvordan du på den gode måde optræder social på online medier. En god synlighed på online medier giver gode point på "like"-skalaen. God omtale skaber stærke præferencer og styrker dit ”brand”.

Vi rådgiver grundigt – også om din virksomhed har et reelt behov for en facebookside, LinkedIn, etc., eller hvilke resurser der SKAL afsættes til jævnlig opdatering, for at du rent faktisk får udbytte af en social profil..

 

Servicetjek – også af websider

Din bil får servicetjek. Dit fyr for servicetjek – hvorfor ikke også din hjemmeside?

Som alt andet bliver en hjemmeside ”slidt.” Det lyder måske tåbeligt, men det er et faktum, at gentagen udskiftning og ændring af indhold slider på funktionaliteten på siden.

Vi tilbyder et årligt servicetjek, hvor vi gennemgår din webside for ”døde” links, manglende indhold, udskiftning af udslidte søgeord, optimering af ”dårlige” titler til indhold osv.

En trimmet webside fungere optimalt og giver den besøgende en god oplevelse, præcist  som når du får serviceret din bil, så den kan klare mange flere kilometer uden driftstop.

Besøg vores hjemmeside: Webbureau i Skive

Faktaboks

Dynamic-IT

Asylgade 1U, 2. sal,  Skive 97513010

Tlf: 97 51 30 10
Asylgade 1U, 2. sal
Firma hjemmesideBranche: Anden it-servicevirksomhed
Kontakt: Jacob Hesselbjerg Sørensen
Antal medarbejdere:  4
2 - 4
Etableringsår:  2001
Services: Web, hjemmeside, internet, support, computer, jacob hesselbjerg, it dynamic, dynamicit, markedsføring, seo, reklame, Computerprogrammering, programmering
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring